Blogia
IPZI.NET Blog

"ONES" d'Andreu Alfaro

_______________________________________________________________






Gran escultura d'acer inoxidable aixecada l'any 2003 al port de Barcelona.
És bonica, impactant, una de les més grans d'Europa, quan els turistes de Barcelona que arriben amb vaixell veuen aquesta obra d'art sel's deur caure la babeta i deuen dir-se: "Quans diners que té l'ajuntament per fer fer una cosa d'aquesta envergadura!".
Dons el fet és que jo hi he trobat un detall molt molt important i que juga en contra de l'obra:
És altament recomenable no passejar per sota d'aquesta peça de grans dimensions ja que és habitada per aus barcelonines! i com totes els éssers necessiten fer les seves necessitats (que per això es diuen així, perquè necessitem fer-les) i com podem veure als documents gràfics adjunts, i amb un càlcul fàcil de "física aplicada a la vida quotidiana"*, les cagarades abarquen una amplada molt considerable!







Una solució fàcil al problema seria posar d'aquelles punxes que es posen sovint a les finestres perquè els ocells no s'hi ubiquin més. No és una feina difícil i no crec que aquest aparatet sigui gaire car i no faria lleig, ja que a la distància que es troben de l'ull humà són inconcebibles.

* Si tenim un colom, bé, millor no, millor una gavina, que caga més gros i més fàcil de veure, a 80 metres d'alçada i deixem anar des d'aquell punt un pes de 5 grams (cagaradeta), tenint en compte la gravetat de la Terra i el possible vent que hi pugui haver, molt variable a aquesta zona a prop del mar, quina zona de la part de paviment immediatament a sota de la gavina pot quedar afectat per les defecacions?

Roger.
_______________________________________________________________

0 comentarios