Blogia
IPZI.NET Blog

Això.... està molt mort.

_______________________________________________________________

Si... si. Molt mort.
I... no sé perquè. Suposo que hi ha d’haver alguna raó. Oi? Alguna raó hi ha per la qual des de fa un mes sencer ningú ha escrit al blog. Ningú ha escrit ni ha tingut ganes d’escriure.

ehm...

És el mes de Juny, exàmens? no crec, els mesos d’exàmens normalment hi ha més temps per fer coses que altres mesos. I és que quan "estàs d’exàmens" només "estàs d’exàmens" i dius que no a tota la resta - per estudiar - ... però al cap i a la fi els exàmens no ocupen les 24 hores del dia, i sempre acaba sobrant temps, i sovint et sobra i vas a l’ordinador... i pots escriure.

La raó no són els exàmens.

ehm...

És el mes de Juny, calor? potser sí... fa més calor, es pot pensar menys, les neurones es cremen... vas a la platja a recuperar matèria gris observant matèria rosa - i blava... - en formes corbes. Però no. La calor no fa que no escrivim, no la matèria rosa - els nens són savis -.

ehm...

És el mes de Juny, hem viatjat. Els viatges fan que no escrivim? No! Els viatges no! Precisament als viatges passen coses - i moltes - i sovint les expliquem al weblog, però aquest cop no. Aquest cop no hi ha ni fotos ni cròniques de viatges. Què serà... què serà...

ehm...

És el mes de Juny, i encara que no tingui res a veure, naveguem molt per www.fotolog.com. Sí, sí... deu ser això. Els fotologs han matat ipzi.net. No? no, no... sí, si totes les hores dedicades als flogs estesin dedicades a ipzi.net, seriem igual de grans que el forat en els seus temps, o al deuvosguard... Però totes aquestes hores no són productives, són, només, tafaneria. No serveix per escriure. Opció descartada perquè sí.

ehm...

És el mes de Juny, i fa dos anys - només? - que vam decidir canviar de disseny. Encara seguim amb el mateix disseny, oh? Perquè? No ho sabem ben bé. Sempre que tenim alguns dies per posar-nos-hi, acabem fent qualsevol altra cosa infinitament més interessant. El disseny actual sembla que es quedarà fins que mori definitivament. Ou yeah! És el disseny el que mata la web... doncs, potser sí. I fins que la mati del tot.

Roger. El primer dia de Juliol.

_______________________________________________________________

1 comentario

Anónimo -

RÉQUIEM