Blogia
IPZI.NET Blog

Bibiana Ballbè [Silenci?]

_______________________________________________________________



Avui donàvem el Premi al millor comunicador de l'any a Blanquerna. El que altres vegades han recollit els d'El Terrat, Caiga Quien Caiga (1a edició), 30 Minuts o La nit al dia, aquest any s'ha otorgat al programa Silenci? del Canal 33. Per recorllir-lo han vingut, la productora Mai Balaguer, tot l'equip del programa, i la meva actual mussa, ídol i amor platònic Bibiana Ballbè, presentadora.

La mossa va de Rock Star. Ha arribat tard a l'acte i se n'ha anat abans d'hora, amb la seva roba tota fashion i el seu caminar sensual. No ha parlat, pel que suposo que del programa només n'és la presentadora... però quina presentadora! No se'm treuen del cap la seva forma de parlar i els seus gestos (malgrat la foto de dalt). S'ha de dir que el programa que li ha tocat presentar ajuda molt, temes més o menys nous tractats des d'un punt de vista més o menys interessant i una estètica acurada, dinàmica i molt professional.

Ai... fins diumenge a les 10, Bibiana.

Juan
_______________________________________________________________

2 comentarios

Xexu Vila -

discrepo mol en els teus gustos estetics. Es mona i tal, xo no x ferli un monument. Pos vaia amor platonic + cutre!!! Crec sincerament k mai ens picarem tu i jo x disputarnos una pava, jajaja.

Roger -

possiblement ella no mira el programa... :P seria una bona pregunta x ferli jeejej
ah, avui e somiat una altra cosa, pero no me pogut posar al pc i no menrecordo ja... :S