Blogia
IPZI.NET Blog

Expo Silenci?

_______________________________________________________________


Seguint en la nostra línia de frikisme, avui toca una petita crònica sobre l'exposició Silenci?*. Nascuda del programa del 33.

Entrem i ens trobem amb una agradable sorpresa: La Mai Balaguer, productora del programa. Està explicant l'orígen i la inspiració de les obres a un grup d'alumnes -oh, sorpresa- pijos de Blanquerna. Ens acoplem al grup i escoltem la Mai. Especialment interessant el treball de Jordi Labanda, que abandona la seva línia habitual i reconstueix la seva taula de treball (A la venda per 12.000 €, per si us interessa). Una altra obra destacable és "Sense Títol" de Txell Miras, un mirall esmicolat amb només uns bocins restants a la paret. Cal fixar-s'hi. Inocuo també està bé, és per parar-s'hi una estona. Ens parem a mirar els llibres de la botigueta i entre obres d'art apareix -oh, sí- un Space Invader** per estrenar! 95 €, no ens ho creiem, sembla mentida però ens estem una bona estona pensant si treure la tarjeta de la butxaca o agafar la peça i sortir corrents. Som freaks.

Marxem satisfets a fer un entrepà a la Plaça Sant Jaume. Al carrer Montcada, i després de mesos de recerca, el Roger troba un Space Invader més. Fem la foto de rigor. I seguim pensant en invasors de l'espai.

*Expo Silenci. Galeria Iguapop. c/Comerç 15. Fins el 26 de març.
**Post i molt més sobre els Space Invaders en breu.

Juan
_______________________________________________________________

1 comentario

ernestu -

som elcfaaaaaaaak (soc el crakc)