Blogia
IPZI.NET Blog

Intensitat

_______________________________________________________________


Tantes i tantes coses podrien ocupar l'espai d'avui... però només les esmentaré, si algun dia tornen a tenir el valor sentimental? que han tingut avui per mi, sens dubte que tornaran a ser aquí, i explotades al màxim.

Paco. Huella y contrahuella pla horitzontal i pla vertical. Pujar escales, ajupir-se, rendir culte als Déus, suavitat, puntetes. Baixar-les, cops, de tres en tres, directes a l'infern. Poètica de so. Si tanques els ulls hi sents millor, però si tanques els ulls t'adorms i no arribes a sentir res. Llàstima.

Modest. Pitote al departament. No sabem com acabarà tot. Cartells penjats "El misterio de los carteles descolgaos". Diversió, interès i orxata... hummm.

Gerard. Interessant reflexió. Masses preguntes obertes al mateix moment. Psicologia, fotografia i arquitectura, barreja explosiva. Només m'hi falta la filosofia (potser representada ja per la psicologia, nosé). Arquitectura sense sentit de la persona. Gratacels sense mida humana. Espais moderns sense persones, escultures, espais moderns amb persones, desastres. ETSAB = guillotina? Aprenem a pensar amb el cos i no només amb el cap! (que el cos també hi ha tripas, genitales, piel...). Fotografies... pse, què vols que et digui.

Carles. Destroyer 100%. Dia dolent, dia encara més dolent. Desastre, tot és desastre. Però hi ha una llumeta que brilla, més d'una. Llumetes que brillen i que estan en moviment, llumetes dansaires. Es sent prostituït. Interès per allò conceptual i intrínsec de les persones. Res de coses bonicament estètiques estèticament boniques?. No ens volem prostituir, dansarem per expressar algo nostre, si no queda bonic, no hi queda, però ens haurem expressat gestualment. Fer algo perquè els hi agradi als altres és prostituir-se, sinó pensa en que fan elles. Que ho respecto plenament, però no.

Roger. Això és vida!

_______________________________________________________________

0 comentarios