Blogia
IPZI.NET Blog

Imagine'

_______________________________________________________________




És recomfortant veure com encara hi ha gent que s'estima la seva professió. Com encara hi ha gent que hi posa ganes, que els esforços destinats a un fi queden recompensats plenament.
Avui es tracta d'aquesta capsa de bombons. No és la típica Caja Roja de Nestlé on els bombons que hi ha agraden a tothom però els tens més aborrits que la llet, i el disseny es horrorosament... vermell (?). La capsa en questió té nom, i té nom de cançó: IMAGINE. A partir de la cançó de John Lennon, Enric Rovira ha creat aquesta deliciosa creació. Amb cinc varietats de bombons* omple una capsa blanca i minimalista on també hi ha escrit l'eslògan més conegut de la cançó: "You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one".
Rere cada bombó s'amaga una paraula, per exemple, amor, solidaritat, amistat, emoció, imaginació, diversitat, sinceritat, pau... Un bombó d'aquesta caixa no és només un tros de xocolata... és, a més, una sensació diferent cada vegada, acompanyada per un profund i intens plaer.
Per acabar-ho d'adobar, la capsa vé acompanyada d'un CD amb la cansó Imagine versionada per Carles Cases.
Fantàstic!

I, a sobre, etiquetat en català (parcialment).
Rogé. Xocolaté.

* cinco variedades: cacahuete + clavo / cep + caramel / soja + nuez moscada / piña + cayena / cacao + whisky ahumado (en castellà per evitar traduccions errònies.)

_______________________________________________________________

3 comentarios

roger -

dons la veritat es que no u se... però per internet segurament algo trobaràs!

i... ernest, a vere k fem eh, no ens embrutis la web xd

ee¡rnatu -

bestikfnsmla poa d pira viat d milel

jordi -

ei, onte se pot comprar, això?